50-årsjubiléum av den första månlandningen 20 juli 1969

29e augusti på Stockholm City Conference Centre

 

I år är det 50 år sedan vi landade på månen och detta firar vi genom att bjuda hit Apollo astronauter för en kväll fylld med fängslande intervjuer och möjligheten att mingla med rymdprogrammets pionjärer. En extraordinär samling av Apollo moon-walkers och astronauter som var en del av den största tekniska bedriften i mänsklighetens historia!

 

Medverkande

Charlie Duke (Apollo 16 moon-walker).

Fred Haise (överlevare av den ökända Apollo 13 missionen). 

Al Worden (astronauten som flög 75 varv runt månen under Apollo 15).

Christer Fuglesang (förste skandinav i rymden).

 

Moderator Kattis Ahlström

 

Program

18:30 Mottagning 

Möt och hälsa astronauterna välkomna + möjlighet till fotografering

20:00 Astronauterna på scen 

Ta del av den enastående historien från JFK´s tal till nationen 1961 till den första månlandningen och vad som hände därefter!

22:00 Avslutning

 

Välkomna!

Fredrik Sträng

Biljetter kan köpas på:

https://www.ticketmaster.se/event/549843

 

Arrangemanget har varit möjligt genom Fredrik Sträng FI´11 och hans bolag Fredrik Sträng AB. Passa på att göra detta till ett unikt evenemang för Explorers club, Sweden chapter. Ni som är medlemmar har separat fått en rabattkod för evenemanget mailat till er. Det vore fantastiskt om så många som möjligt av medlemmarna har möjlighet att ses i Stockholm den 29 augusti. Berätta även för era vänner och kontakter inom företag och organisationer. Stockholm Conferens Center ligger centralt vid Norra Bantorget ett stenkast från centralstationen.

 

Styrelsen